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Nutritional evaluation and functional properties of the antioxidant polypeptide from Zanthoxylum bungeanum Maxim seeds kernel protein hydrolysate.pdf 1,13MB
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1000 Titel
  • Nutritional evaluation and functional properties of the antioxidant polypeptide from Zanthoxylum bungeanum Maxim seeds kernel protein hydrolysate
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6410287
1 Dateiname Nutritional evaluation and functional properties of the antioxidant polypeptide from Zanthoxylum bungeanum Maxim seeds kernel protein hydrolysate.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,13MB
4 MD5 82482de93cabcbcebc89e856708cdd83
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6410288.rdf
1000 Erstellt am 2018-09-20T11:39:15.154+0200
1000 Erstellt von 122
1000 beschreibt frl:6410288
1000 Bearbeitet von 122
1000 Zuletzt bearbeitet 2018-09-20T11:41:50.672+0200
1000 Interner Name frl:6410288
1000 Objekt bearb. Thu Sep 20 11:39:32 CEST 2018
1000 Vgl. frl:6410288
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6410288 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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