Durch Arbeiten im Rechenzentrum kann die Erreichbarkeit am 20. und 21. April 2024 kurzfristig eingeschränkt sein.
Download
8178059.pdf 1,34MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Desamerization of Bitter Jam: Biochemical and Sensory Quality
1000 Autor/in
  1. laghabenamrouche, samira |
  2. Benaissa, Terkia |
  3. Sadoudi, Rezki |
1000 Erscheinungsjahr 2018
1000 Publikationstyp
  1. Artikel |
1000 Online veröffentlicht
  • 2018-07-29
1000 Erschienen in
1000 Quellenangabe
  • 2018:8178059
1000 Copyrightjahr
  • 2018
1000 Lizenz
1000 Verlagsversion
  • https://doi.org/10.1155/2018/8178059 |
1000 Publikationsstatus
1000 Begutachtungsstatus
1000 Sprache der Publikation
1000 Abstract/Summary
  • This work consists of studying the influence of the desamerization of the mesocarpe on the chemical composition and the sensorial quality of the jam, based on the bitter orange. The results of the various analysis show that desamerization decreases acidity, sugars, protein, and bioactive compound levels (carotenoids, polyphenols, and vitamin C), but desamerized jams still remain an important source of antioxidant compounds with antioxidant potential in the diet. Concerning the sensory analysis of the jams, the results show that the jam desamerized with water presents the same bitterness as the bitter jam and that the salt significantly reduces the bitterness of the jams.
1000 Fächerklassifikation (DDC)
1000 Liste der Beteiligten
  1. https://orcid.org/0000-0001-6392-8963|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/QmVuYWlzc2EsIFRlcmtpYQ==|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/U2Fkb3VkaSwgUmV6a2k=
1000 (Academic) Editor
1000 Label
1000 Förderer
  1. Algerian Ministry of Higher Education and Scientific Research |
1000 Fördernummer
  1. -
1000 Förderprogramm
  1. -
1000 Dateien
  1. Desamerization of Bitter Jam: Biochemical and Sensory Quality
1000 Förderung
  1. 1000 joinedFunding-child
    1000 Förderer Algerian Ministry of Higher Education and Scientific Research |
    1000 Förderprogramm -
    1000 Fördernummer -
1000 Objektart article
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6414767.rdf
1000 Erstellt am 2019-06-11T15:19:41.608+0200
1000 Erstellt von 218
1000 beschreibt frl:6414767
1000 Bearbeitet von 218
1000 Zuletzt bearbeitet Tue Jun 11 15:20:52 CEST 2019
1000 Objekt bearb. Tue Jun 11 15:20:41 CEST 2019
1000 Vgl. frl:6414767
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6414767 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public
1000 Gegenstand von

View source