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Food Science Nutrition - 2024 - Ansari - The relationship between fermented and nonfermented dairy products consumption.pdf 527,89KB
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1000 Titel
  • The relationship between fermented and nonfermented dairy products consumption and hypertension among premature coronary artery disease patients: Iran premature coronary artery disease study
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6484137
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2024 - Ansari - The relationship between fermented and nonfermented dairy products consumption.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 527,89KB
4 MD5 none
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6484138.rdf
1000 Erstellt am 2024-09-12T13:19:39.506+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6484138
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2024-09-12T13:20:33.441+0200
1000 Interner Name frl:6484138
1000 Objekt bearb. Thu Sep 12 13:19:59 CEST 2024
1000 Vgl. frl:6484138
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6484138 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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