Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2017
[x]
Artikel
[x]
Sacherschließung
viscosity
(1)
total starch
(1)
sweet potato
(1)
sugars
(1)
storage
(1)
postharvest handling
(1)
phase angle
(1)
pasting properties
(1)
optimization
(1)
instant porridge flou
(1)
Publikationstyp
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Optimization of extrusion conditions for the production of instant grain amaranth‐based porridge flour
2017 .
AKANDE, OLAMIDE
|
Nakimbugwe, Dorothy
|
Mukisa, Ivan M.
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Viscoelastic properties of sweet potato complementary porridges as influenced by endogenous amylases
2017 .
Nabubuya, Agnes
|
Namutebi, Agnes
|
Byaruhanga, Yusuf
|
Schuller, Reidar B.
|
Narvhus, Judith
|
Wicklund, Trude
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Influence of development, postharvest handling, and storage conditions on the carbohydrate components of sweetpotato (Ipomea batatas Lam.) roots
2017 .
Nabubuya, Agnes
|
Namutebi, Agnes
|
Byaruhanga, Yusuf
|
Narvhus, Judith
|
Wicklund, Trude
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article