Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2018
[x]
Artikel
[x]
Sacherschließung
sensory evaluation
(3)
soy flour
(1)
soup
(1)
peroxide value
(1)
oak flour replacement
(1)
nutrition
(1)
modularity
(1)
functional properties
(1)
freshness
(1)
food quality
(1)
Publikationstyp
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Oak flour as a replacement of wheat and corn flour to improve biscuit antioxidant activity
2018 .
Parsaei, Mitra
|
Goli, Mohammad
|
Abbasi, Hajar
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of component quality on sensory characteristics of a fish soup
2018 .
Kumpulainen, Tommi
|
Sandell, Mari A
|
Hopia, Anu I
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of incorporation of soy flour on functional, nutritional, and sensory properties of mushroom–moringa‐supplemented healthy soup
2018 .
Mohajan, Suman
|
Orchy, Tania N
|
Farzana, Tasnim
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article