Direkt zum Inhalt
Publisso Logo

Fachrepositorium Lebenswissenschaften

Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften

Suche

Publisso-Menue

  • Publizieren
    • PUBLISSO-System
    • Bücher
      • Policy Bücher
      • Bücher Übersicht
    • Zeitschriften / Artikel
      • Journals Übersicht
    • Serien
      • Policy Serien
      • MAK Collection
    • Kongresse
    • Forschungsdaten
    • Repositorien
      • Fachrepositorium Lebenswissenschaften
        • Publizieren im Fachrepositorium
      • LeibnizOpen
  • Beraten
  • Forschungsdatenmanagement
  • Digitale Langzeitarchivierung
  • Wir für Sie
Filter (Auswahl)
  • 2018 [x]
  • mathematical modeling [x]

Sacherschließung

  • starter culture (1)
  • sausage preparation and transportation cost (1)
  • lactic acid bacteria (1)
  • glass transition (1)
  • food processing (1)
  • flavor (1)
  • dynamic mechanical analysis (1)

Publikationstyp

  • Artikel (2)

Medium

Erscheinungsjahr

Institution

2 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Modeling of starter cultures growth for improved Thai sausage fermentation and cost estimating for sausage preparation and transportation

    2018 . Sriphochanart, Wiramsri | skolpap, wanwisa

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Comparison of mathematical models to predict glass transition temperature of rice (cultivar IRGA 424) measured by dynamic mechanical analysis

    2018 . Bertotto, Mercedes | Gastón, Analía | Rodríguez Batiller, María J | Calello, Pablo

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article