Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2018
[x]
mathematical modeling
[x]
Sacherschließung
starter culture
(1)
sausage preparation and transportation cost
(1)
lactic acid bacteria
(1)
glass transition
(1)
food processing
(1)
flavor
(1)
dynamic mechanical analysis
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Modeling of starter cultures growth for improved Thai sausage fermentation and cost estimating for sausage preparation and transportation
2018 .
Sriphochanart, Wiramsri
|
skolpap, wanwisa
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Comparison of mathematical models to predict glass transition temperature of rice (cultivar IRGA 424) measured by dynamic mechanical analysis
2018 .
Bertotto, Mercedes
|
Gastón, Analía
|
Rodríguez Batiller, María J
|
Calello, Pablo
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article