Direkt zum Inhalt
Publisso Logo

Fachrepositorium Lebenswissenschaften

Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften

Suche

Publisso-Menue

  • Publizieren
    • PUBLISSO-System
    • Bücher
      • Policy Bücher
      • Bücher Übersicht
    • Zeitschriften / Artikel
      • Journals Übersicht
    • Serien
      • Policy Serien
      • MAK Collection
    • Kongresse
    • Forschungsdaten
    • Repositorien
      • Fachrepositorium Lebenswissenschaften
        • Publizieren im Fachrepositorium
      • LeibnizOpen
  • Beraten
  • Forschungsdatenmanagement
  • Digitale Langzeitarchivierung
  • Wir für Sie
Filter (Auswahl)
  • 2018 [x]

Sacherschließung

  • functional properties (3)
  • storability (1)
  • soy flour (1)
  • soup (1)
  • sorghum (1)
  • sodium chloride concentration (1)
  • sesame protein isolate (1)
  • sensory evaluation (1)
  • protein digestibility (1)
  • pepsin–pancreatin enzymes (1)

Publikationstyp

  • Artikel (3)

Medium

Erscheinungsjahr

Institution

3 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Effect of gamma radiation on storability and functional properties of sorghum grains (Sorghum bicolor L.)

    2018 . Ahmed, Manahel Mohammed | Abdalla, Ismat G | Salih, A M | Babiker, Amro

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Characterization of protein isolate from Sesamum indicum seed: In vitro protein digestibility, amino acid profile, and some functional properties

    2018 . Fasuan, Temitope | Gbadamosi, Saka O | Omobuwajo, Taiwo O

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Effect of incorporation of soy flour on functional, nutritional, and sensory properties of mushroom–moringa‐supplemented healthy soup

    2018 . Mohajan, Suman | Orchy, Tania N | Farzana, Tasnim

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article