Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2019
[x]
texture
[x]
Sacherschließung
tofu
(1)
tensile
(1)
structural
(1)
sensorial acceptability
(1)
rheology
(1)
restructured products
(1)
responses surface methodology
(1)
pimiento strip
(1)
freezing/thawing
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effects of crab shell extract as a coagulant on the textural and sensorial properties of tofu (soybean curd)
2019 .
JUN, Joon-Young
|
Jung, Min-Jeong
|
Jeong, In-Hak
|
Kim, Gwang-Woo
|
Sim, Jae-Man
|
Nam, Si-Youl
|
Kim, Byoung-Mok
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Optimization of textural characteristics of restructured pimiento strips by response surface methodology
2019 .
Mousavi, Seyyed Mohammad Reza
|
Rafe, Ali
|
Yeganehzad, Samira
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Influence of multiple freezing/thawing cycles on a structural, rheological, and textural profile of fermented and unfermented corn dough
2019 .
Yaqoob, Sanabil
|
Liu, Huimin
|
Zhao, Chengbin
|
Liu, Meihong
|
Cai, Dan
|
Liu, Jingsheng
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article