Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2019
[x]
Sacherschließung
tensile strength
(1)
tablets
(1)
rheological properties
(1)
orthogonal test
(1)
mushroom
(1)
moisture content
(1)
fruit powder
(1)
dough
(1)
disintegration
(1)
direct compression
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
Leibniz-Institut für Gewässerökologie und Binnenfischerei
(1)
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Influence of the formula on the properties of a fast dispersible fruit tablet made from mango, Chlorella, and cactus powder
2019 .
Sun, Hanying
|
Wang, Xin
|
Wang, Jiangyu
|
Shi, Gengqiang
|
Chen, Lan
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Untangling hidden nutrient dynamics: rapid ammonium cycling and single-cell ammonium assimilation in marine plankton communities
2019 .
Klawonn, Isabell
|
Bonaglia, Stefano
|
Whitehouse, Martin
|
Littmann, Sten
|
Tienken, Daniela
|
Kuypers, Marcel M. M.
|
Bruchert, Volker
|
Ploug, Helle
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Impact of mushroom (Pleurotus eryngii) flour upon quality attributes of wheat dough and functional cookies-baked products
2019 .
YUAN, BIAO
|
Chen, Xin
|
Wang, Song
|
Chen, Guitang
|
McClements, David
|
Zhao, Liyan
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article