Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2019
[x]
Sacherschließung
vine tea extract
(1)
lipid and protein oxidation
(1)
extraction and purification
(1)
cooked mixed pork patties
(1)
antioxidant activity
(1)
anticoagulant mechanism
(1)
anticoagulant activity
(1)
Hypomesus olidus head polysaccharides
(1)
Ampelopsis grossedentata
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Erscheinungsjahr
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Antioxidant activity of vine tea (Ampelopsis grossedentata) extract on lipid and protein oxidation in cooked mixed pork patties during refrigerated storage
2019 .
Zhang, Xuan
|
Xu, Yu
|
Xue, Hai
|
Jiang, Guo-Chuan
|
Liu, Xue-Jun
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Extraction, purification, characterization, anticoagulant activity, and anticoagulant mechanism of polysaccharides from the heads of Hypomesus olidus
2019 .
Zhang, Xuan
|
Ma, Xin-Tong
|
Xu, Yu
|
Jiang, Guo-Chuan
|
Zhang, Jia-Lin
|
Liu, Xue-Jun
|
Yan, Xiao-Hui
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article