Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2019
[x]
Sacherschließung
solid‐state fermentation
(1)
safety risk
(1)
regulatory information disclosure
(1)
proinflamatory cytokines
(1)
oxidative stress
(1)
health food
(1)
garlic
(1)
fermentation
(1)
extraction
(1)
evolution model
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
Leibniz-Institut für Präventionsforschung und Epidemiologie
(1)
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Making Gendered Healthcare Work Visible: Over-Looked Labour in Four Diverse European Settings
2019 .
Bradby, Hannah
|
Phillimore, Jenny
|
Padilla, Beatriz
|
Brand, Tilman
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Evolutionary dynamics of health food safety regulatory information disclosure from the perspective of consumer participation
2019 .
Luo, Jun
|
Chen, Tingqiang
|
Pan, Jinnan
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effects of different processing methods on the antioxidant and immune stimulating abilities of garlic
2019 .
Daliri, Eric Banan-Mwine
|
Kim, Se-Hun
|
Park, Byun-Jae
|
Kim, Hee-Sung
|
Kim, Jung-Mi
|
Kim, Hyong Seo
|
DeogHwan, Oh
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
The influence of the extraction method on bioactivity of the root of Tetrastigma hemsleyanum
2019 .
Liu, Yangyang
|
Ye, Xiang
|
Li, Yonglu
|
Chu, Qiang
|
Yu, Lushuang
|
Chen, Wen
|
Jia, Ruoyi
|
Jiang, Yong
|
Zheng, Xiaodong
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article