Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2020
[x]
shelf life
[x]
Sacherschließung
vitamins
(1)
ultrasound waves
(1)
table cream
(1)
soft‐boiled chicken
(1)
sensory evaluation
(1)
probes
(1)
physicochemical properties
(1)
modified atmosphere packaging
(1)
gas chromatography
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Erscheinungsjahr
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Enhancement of the edible quality and shelf life of soft-boiled chicken using MAP
2020 .
Deng, Shaolin
|
Li, Ming
|
Wang, Huhu
|
Xu, Xinglian
|
Zhou, Guanghong
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Antimicrobial activity of Satureja Khuzestanica Jamzad and Satureja bachtiarica Bunge essential oils against Shigella flexneri and Escherichia coli in table cream containing Lactobacillus plantarum LU5
2020 .
Hashemi, Seyed Mohammad Bagher
|
Khodaei, Diako
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
The effectiveness of ultrasound bath and probe treatments on the quality of baking and shelf life of cupcakes
2020 .
esmaeilzadeh kenari, reza
|
Nemati, Azita
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Physicochemical properties and bioavailability of naturally formulated fat-soluble vitamins extracted from agricultural products for complementary use for natural vitamin supplements
2020 .
Lee, Hyun Jeong
|
Shin, Changho
|
Chun, Yoon Seok
|
Kim, Jongkyu
|
Jung, Hansang
|
Choung, Jaijun
|
Shim, Soon-Mi
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article