Direkt zum Inhalt
Publisso Logo

Fachrepositorium Lebenswissenschaften

Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften

Suche

Publisso-Menue

  • Publizieren
    • PUBLISSO-System
    • Bücher
      • Policy Bücher
      • Bücher Übersicht
    • Zeitschriften / Artikel
      • Journals Übersicht
    • Serien
      • Policy Serien
      • MAK Collection
    • Kongresse
    • Forschungsdaten
    • Repositorien
      • Fachrepositorium Lebenswissenschaften
        • Publizieren im Fachrepositorium
      • LeibnizOpen
  • Beraten
  • Forschungsdatenmanagement
  • Digitale Langzeitarchivierung
  • Wir für Sie
Filter (Auswahl)
  • 2020 [x]

Sacherschließung

  • ultra‐performance convergence chromatography (UPC2) (1)
  • ultrasound (1)
  • triacylglycerol (1)
  • species’ origin (1)
  • quality (1)
  • quadrupole time‐of‐flight mass spectrometry (QTOF MS) (1)
  • olive oil (1)
  • nondestructive (1)
  • multivariate data analysis (1)
  • milk (1)

Publikationstyp

  • Artikel (3)

Medium

Erscheinungsjahr

Institution

3 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Detection of olive oil adulteration with vegetable oils by ultra-performance convergence chromatography-quadrupole time-of-flight mass spectrometry (UPC2-QTOF MS) coupled with multivariate data analysis based on the differences of triacylglycerol compositions

    2020 . Luo, Yinghua | Gao, Boyan | Zhang, Yaqiong | Yu, Liangli

  • 2020
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Fraud detection and quality assessment of olive oil using ultrasound

    2020 . Zarezadeh, Mohammad Reza | Aboonajmi, Mohammad | Ghasemi Varnamkhasti, Mahdi

  • 2020
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Chemometric analysis combined with FTIR spectroscopy of milk and Halloumi cheese samples according to species’ origin

    2020 . Tarapoulouzi, Maria | Kokkinofta, Rebecca | Theocharis, Charis

  • 2020
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article