Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2020
[x]
Sacherschließung
ultra‐performance convergence chromatography (UPC2)
(1)
ultrasound
(1)
triacylglycerol
(1)
species’ origin
(1)
quality
(1)
quadrupole time‐of‐flight mass spectrometry (QTOF MS)
(1)
olive oil
(1)
nondestructive
(1)
multivariate data analysis
(1)
milk
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Detection of olive oil adulteration with vegetable oils by ultra-performance convergence chromatography-quadrupole time-of-flight mass spectrometry (UPC2-QTOF MS) coupled with multivariate data analysis based on the differences of triacylglycerol compositions
2020 .
Luo, Yinghua
|
Gao, Boyan
|
Zhang, Yaqiong
|
Yu, Liangli
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Fraud detection and quality assessment of olive oil using ultrasound
2020 .
Zarezadeh, Mohammad Reza
|
Aboonajmi, Mohammad
|
Ghasemi Varnamkhasti, Mahdi
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Chemometric analysis combined with FTIR spectroscopy of milk and Halloumi cheese samples according to species’ origin
2020 .
Tarapoulouzi, Maria
|
Kokkinofta, Rebecca
|
Theocharis, Charis
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article