Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2020
[x]
Sacherschließung
wheat bread
(1)
volatile compounds
(1)
spray drying
(1)
sensory profile
(1)
response surface methodology
(1)
polysaccharides
(1)
polyphenols
(1)
peptides
(1)
odor activity value
(1)
morphological feature
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Erscheinungsjahr
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effect of alkylresorcinols on the formation of Nε-(carboxymethyl)lysine and sensory profile of wheat bread
2020 .
Liu, Jie
|
Yang, Zihui
|
Hao, Yiming
|
Wang, Ziyuan
|
Han, Lin
|
Li, Meng
|
Zhang, Ning
|
Chen, Haitao
|
Liu, Yingli
|
Li, Hongyan
|
Wang, Jing
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Development and optimization of spray-dried functional oil microcapsules: Oxidation stability and release kinetics
2020 .
Yue, Hao
|
Qiu, Bin
|
Jia, Min
|
Liu, Jie
|
Wang, Jing
|
Huang, Fenghong
|
Xu, Tongcheng
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Rapid identification of chrysanthemum teas by computer vision and deep learning
2020 .
Liu, Chunlin
|
Lu, Weiying
|
Gao, Boyan
|
Kimura, Hanae
|
Li, Yanfang
|
Wang, Jing
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Inhibitors of α-amylase and α-glucosidase: Potential linkage for whole cereal foods on prevention of hyperglycemia
2020 .
Gong, Lingxiao
|
Feng, Danning
|
Wang, Tianxi
|
Ren, Yuqing
|
Liu, Yingli
|
Wang, Jing
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article