Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2021
[x]
Artikel
[x]
Sacherschließung
food allergy
(3)
Lebensmittelallergie
(2)
sustainability
(1)
stakeholders’ engagement
(1)
socioecological innovations
(1)
social learning
(1)
pectin
(1)
omics
(1)
nsLTP
(1)
non-specific lipid transfer protein
(1)
Publikationstyp
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
Paul-Ehrlich-Institut
(3)
Leibniz-Zentrum für Agrarlandschaftsforschung
(1)
Leibniz-Institut für Präventionsforschung und Epidemiologie
(1)
5 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Digital Media Use in Association with Sensory Taste Preferences in European Children and Adolescents—Results from the I.Family Study
2021 .
Sina, Elida
|
Buck, Christoph
|
Ahrens, Wolfgang
|
De Henauw, Stefaan
|
Jilani, Hannah
|
Lissner, Lauren
|
Molnar, Denes
|
Moreno Aznar, Luis A.
|
Pala, Valeria
|
Reisch, Lucia
|
Siani, Alfonso
|
Solea, Antonia
|
Veidebaum, Toomas
|
Hebestreit, Antje
.
The I.Family Consortium
2021
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Resilience of Community Food Systems (CFS): Co-Design as a Long-Term Viable Pathway to Face Crises in Neglected Territories?
2021 .
Turetta, Ana
|
Bonatti, Michelle
|
Sieber, Sefan
2021
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Characterization of Relevant Biomarkers for the Diagnosis of Food Allergies: An Overview of the 2S Albumin Family
2021 .
Bueno-Díaz, Cristina
|
Martín-Pedraza, Laura
|
Parrón, Jorge
|
Cuesta-Herranz, Javier
|
Cabanillas, Beatriz
|
Pastor-Vargas, Carlos
|
Batanero, Eva
|
VILLALBA , MAYTE
2021
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Non-IgE-Mediated Gastrointestinal Food Protein-Induced Allergic Disorders. Clinical Perspectives and Analytical Approaches
2021 .
Zubeldia, Elisa
|
Barker Tejeda, Tomás Clive
|
Blanco Pérez, Frank Eliezer
|
Infante, Sonsoles
|
Zubeldia, José M.
|
PEREZ-GORDO, MARINA
2021
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Does the Food Ingredient Pectin Provide a Risk for Patients Allergic to Non-Specific Lipid-Transfer Proteins?
2021 .
Steigerwald, Hanna
|
Blanco Pérez, Frank Eliezer
|
Albrecht, Melanie
|
Bender, Caroline
|
Wangorsch, Andrea
|
Endreß, Hans-Ulrich
|
Bunzel, Mirko
|
MAYORGA, CRISTOBALINA
|
Torres, Maria José
|
scheurer, stephan
|
Vieths, Stefan
2021
http://purl.org/ontology/bibo/Article