Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2023
[x]
Sacherschließung
vegan
(1)
storage stabililty
(1)
soymilk
(1)
shelf-life
(1)
rice pudding
(1)
repeated boiling�to‐filtering method
(1)
plant-based milks
(1)
obesity
(1)
glucose metabolism
(1)
free sugar reduction
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
Institution
Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke
(1)
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effects of reducing free sugars on 24-hour glucose profiles and glycemic variability in subjects without diabetes
2023 .
Pappe, Christina Laeticia
|
Peters, Beeke
|
Dommisch, Henrik
|
Woelber, Johan Peter
|
Pivovarova-Ramich, Olga
2023
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Evaluation of rheological, textural, and sensory characteristics of optimized vegan rice puddings prepared by various plant-based milks
2023 .
Karimidastjerd, Atefeh
|
Gulsunoglu Konuskan, Zehra
|
Olum, Emine
|
Toker, Omer Said
2023
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Storage stability and shelf-life of soymilk obtained via repeated boiling and filtering: A predictive model
2023 .
Fan, Liu
|
Duan, Yitong
|
Zhanrui, Huang
|
Zhao, Dan
|
Zhao, Liangzhong
|
He, Wanying
|
Zhang, Xuejiao
|
Li, Ming
|
Lin, Yingyi
|
Chen, Yu
2023
http://purl.org/ontology/bibo/Article