Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2024
[x]
shelf life
[x]
Sacherschließung
sensory evaluation
(1)
quinoa
(1)
poppy seed
(1)
phenolics
(1)
oxidation stability
(1)
oxidation
(1)
olive leaf
(1)
microbial safety
(1)
ginseng
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Quality improvement of oil extracted from flaxseeds (Linum usitatissimum L.) incorporated with olive leaves by cold press
2024 .
Teimouri Okhchlar, Ramin
|
Javadi, Afshin
|
Azadmard-Damirchi, Sodeif
|
Torbati, Mohammadali
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Improving fresh-cut fruit salad quality and longevity with chitosan coating enriched with poppy seed phenolics
2024 .
Demircan, Bahar
|
Velioglu, Yakup Sedat
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Nanoemulsions of red quinoa and ginseng extracts with chitosan wall: Investigating the antioxidant properties and its effect on the shelf life of dairy cream
2024 .
Aziminezhad, Hadis
|
esmaeilzadeh kenari, reza
|
Raftani Amiri, Zeynab
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article