Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2024
[x]
texture
[x]
Sacherschließung
wholegrain flour
(1)
verjuice
(1)
triticale
(1)
tenderization
(1)
structure
(1)
sourdough bread
(1)
rheology
(1)
ready‐to�eat product
(1)
moisture
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Textural, rheological, and structural properties of turkey and chicken gelatins from mechanical deboning residues
2024 .
Kurt, Abdullah
|
Toker, Omer Said
|
Akbulut, Mehmet
|
Coklar, Hacer
|
Ozmen, Duygu
|
Ozcan, Yilmaz
|
Hosseini, Said Reza
|
Saricaoglu, Furkan Turker
|
Demir, Guntac
|
Argun, Mustafa Samil
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of verjuice (Vitis vinifera L.) on physicochemical and textural properties of beef M. biceps femoris
2024 .
sabzi, fereshteh
|
Varidi, Mohammad Javad
|
Varidi, Mehdi
|
Asnaashari, Maryam
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Wholegrain triticale sourdough: Effects of triticale:Wheat flour ratio and hydration level on bread quality
2024 .
Messina, Valeria
|
Cano, Jason
|
Silvio, Anthony
|
Pattison, Angela L.
|
Roberts, Thomas
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Enhancing the Quality of Ready-to-Eat Trout Burger Patties: Investigating the Combination of Modified Atmosphere Packaging and Microbial Transglutaminase Enzyme
2024 .
ALTAN, Can Okan
|
TURAN, Prof. Dr. Hülya
|
DEMET, KOCATEPE
|
KESKIN, IRFAN
|
KÖSTEKLİ, BAYRAM
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article