Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2024
[x]
Sacherschließung
volatile compounds
(1)
vitis spp.
(1)
tillage practices
(1)
storage period
(1)
soybean isoflavones
(1)
rice beverage
(1)
probiotics
(1)
phytochemicals
(1)
organic fertilization
(1)
grapevine
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effects of fermentation with different probiotics on the quality, isoflavone content, and flavor of okara beverages
2024 .
Li, Yixue
|
Song, Hong
|
Zhang, Zunqin
|
Li, Ran
|
Zhang, Ying
|
Yang, Lina
|
Li, Jun
|
Zhu, Danshi
|
Liu, Jun
|
Yu, Hansong
|
Liu, He
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Probiotic Lactobacillus plantarum LP28 and Saccharomyces cerevisiae improve the bioactive content and quality of fruit-based rice beverage
2024 .
Aregbe, Afusat Yinka
|
Boasiako, Turkson Antwi
|
Xiong, Yuqing
|
Rahman, Hafizur
|
Ma, Yongkun
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Optimizing Grape Quality Through Tillage and Organic Fertilization: A Comprehensive Analysis of Phenolic and Anthocyanin Variability Over Three Years
2024 .
kaya, ozkan
|
Ates, Fadime
|
Daler, Selda
|
Canturk, Sevil
|
Turan, Metin
|
Hatterman-Valenti, Harlene
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article