Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Artikel
[x]
food functionality
[x]
Sacherschließung
skipjack tuna
(1)
roe concentrates
(1)
protein isolate
(1)
fish roes
(1)
fish roe
(1)
cook-dried process
(1)
alkaline solubilization
(1)
acid precipitation process
(1)
Publikationstyp
Erscheinungsjahr
2019
(1)
2018
(1)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Food functionality of protein isolates extracted from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) roe using alkaline solubilization and acid precipitation process
2019 .
Yoon, in Seong
|
Lee, Hyun Ji
|
Kang, Sang in
|
Park, Sun Young
|
Kang, Young Mi
|
Kim, Jin-Soo
|
Heu, Min Soo
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Chemical composition and functional properties of roe concentrates from skipjack tuna (Katsuwonus pelamis) by cook‐dried process
2018 .
Yoon, in Seong
|
Lee, Gyoon-Woo
|
Kang, Sang in
|
Park, Sun Young
|
Lee, Jung Suck
|
Heu, Min Soo
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article