Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Artikel
[x]
volatile compounds
[x]
Sacherschließung
pork
(1)
lamb
(1)
headspace solid‐phase micro‐extraction
(1)
gas chromatography–mass spectrometry
(1)
flavor
(1)
feeding regimens
(1)
fatty acid
(1)
antioxidant status
(1)
Publikationstyp
Erscheinungsjahr
2019
(2)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Analysis of volatile compounds in pork from four different pig breeds using headspace solid‐phase micro‐extraction/gas chromatography–mass spectrometry
2019 .
Chen, Guoshun
|
Su, Yingyu
|
He, Lianghong
|
Wu, Hongbin
|
Shui, Shengzhang
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Meat quality, fatty acids, volatile compounds, and antioxidant properties of lambs fed pasture versus mixed diet
2019 .
Luo, Yulong
|
Wang, Bohui
|
Liu, Chang
|
Su, Rina
|
Hou, Yanru
|
Yao, Duo
|
Zhao, Lihua
|
Su, Lin
|
Jin, Ye
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article