Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
antioxidant activity
[x]
Sacherschließung
ACE inhibitory activity
(2)
α‐glucosidase inhibitory activity
(1)
walnut
(1)
soy sauce
(1)
soy protein
(1)
peptide
(1)
antidiabetic activity
(1)
amino acid
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Medium
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Preparation of soy sauce by walnut meal fermentation: Composition, antioxidant properties, and angiotensin-converting enzyme inhibitory activities
2020 .
Xu, Jie
|
Jin, Feng
|
Hao, Jing
|
Regenstein, Joe M.
|
Wang, Fengjun
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Preparation of bioactive peptides with antidiabetic, antihypertensive, and antioxidant activities and identification of α‐glucosidase inhibitory peptides from soy protein
2019 .
Wang, Rongchun
|
Zhao, Hongxing
|
Pan, Xiaoxi
|
Orfila, Caroline
|
Lu, Weihong
|
Ma, Ying
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article