Direkt zum Inhalt
Publisso Logo

Fachrepositorium Lebenswissenschaften

Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften

Suche

Publisso-Menue

  • Publizieren
    • PUBLISSO-System
    • Bücher
      • Policy Bücher
      • Bücher Übersicht
    • Zeitschriften / Artikel
      • Journals Übersicht
    • Serien
      • Policy Serien
      • MAK Collection
    • Kongresse
    • Forschungsdaten
    • Repositorien
      • Fachrepositorium Lebenswissenschaften
        • Publizieren im Fachrepositorium
      • LeibnizOpen
  • Beraten
  • Forschungsdatenmanagement
  • Digitale Langzeitarchivierung
  • Wir für Sie
Filter (Auswahl)
  • antioxidant activity [x]

Sacherschließung

  • volatiles (1)
  • reproductive performance (1)
  • nitrogen balance (1)
  • microstructure (1)
  • methionine cycle (1)
  • krill protein complex (1)
  • krill powder (1)
  • intermittent microwave (1)
  • growth (1)

Publikationstyp

  • Artikel (3)

Medium

Erscheinungsjahr

  • 2019 (3)

Institution

3 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Effects of three products from Antarctic krill on the nitrogen balance, growth, and antioxidation status of rats

    2019 . Ma, Xiaoming | Liu, Chuyi | Wang, Changwei | Ma, Xiaoying | Che, Shuai | Feng, Xiaomei | Li, Bafang | Dai, Yuankun

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Lower methionine/cystine ratio in low‐protein diet improves animal reproductive performance by modulating methionine cycle

    2019 . Chen, Xingping | Chen, Ting | Sun, Jiajie | Luo, Junyi | Liu, Jie | Zeng, Bin | Zhang, Yongliang | Xi, Qianyun

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Comparison of pulsed vacuum and ultrasound osmotic dehydration on drying of Chinese ginger (Zingiber officinale Roscoe): Drying characteristics, antioxidant capacity, and volatile profiles

    2019 . An, Kejing | Tang, Daobang | Wu, Jijun | Fu, Manqin | Wen, Jing | Xiao, Gengsheng | Xu, Yujuan

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article