Direkt zum Inhalt
Publisso Logo

Fachrepositorium Lebenswissenschaften

Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften

Suche

Publisso-Menue

  • Publizieren
    • PUBLISSO-System
    • Bücher
      • Policy Bücher
      • Bücher Übersicht
    • Zeitschriften / Artikel
      • Journals Übersicht
    • Serien
      • Policy Serien
      • MAK Collection
    • Kongresse
    • Forschungsdaten
    • Repositorien
      • Fachrepositorium Lebenswissenschaften
        • Publizieren im Fachrepositorium
      • LeibnizOpen
  • Beraten
  • Forschungsdatenmanagement
  • Digitale Langzeitarchivierung
  • Wir für Sie
Filter (Auswahl)
  • antioxidant activity [x]

Sacherschließung

  • chitosan (2)
  • response surface methodology (1)
  • putrescine (1)
  • polygalacturonase (1)
  • microbial contamination (1)
  • liposome (1)
  • ethylene (1)
  • environmental stability (1)
  • blueberry anthocyanin (1)

Publikationstyp

  • Artikel (2)

Medium

Erscheinungsjahr

  • 2021 (1)
  • 2018 (1)

Institution

2 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Preparation of blueberry anthocyanin liposomes and changes of vesicle properties, physicochemical properties, in vitro release, and antioxidant activity before and after chitosan modification

    2021 . Wang, Lei | Wang, Lulu | Wang, Xi | Lu, Baojun | Zhang, Jing

  • 2021
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Effects of postharvest treatments with chitosan and putrescine to maintain quality and extend shelf‐life of two banana cultivars

    2018 . Hosseini, Marjan Sadat | Zahedi, Seyed Morteza | Abadía, Javier | Karimi, Mahdieh

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article