Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
cowpea
[x]
Sacherschließung
water yam
(1)
vitamin A
(1)
undernutrition
(1)
storage stability
(1)
sorghum
(1)
sensory evaluation
(1)
quality
(1)
putrescine
(1)
protein–energy malnutrition
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Erscheinungsjahr
2019
(1)
2018
(1)
2017
(2)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effects of putrescine on the postharvest physiology characteristics in cowpea
2019 .
Wang, Zhen
|
Wang, Yunxiang
|
Shi, Junyan
|
Zheng, Qiuli
|
Gao, Lipu
|
Wang, Qing
|
zuo, jinhua
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Evaluation of the physicochemical, proximate, and sensory properties of moinmoin from blends of cowpea and water yam flour
2018 .
Otunola, Gloria
|
Afolayan, Anthony Jide
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
The MFFAPP Tanzania Efficacy Study Protocol: Newly Formulated, Extruded, Fortified Blended Foods for Food Aid
2017 .
Delimont, Nicole M
|
Chanadang, Sirichat
|
Joseph, Michael V
|
Rockler, Briana E
|
Guo, Qingbin
|
Regier, Gregory K
|
Mulford, Michael R
|
Kayanda, Rosemary
|
Range, Mwita
|
Mziray, Zidiheri
|
Jonas, Ambaksye
|
Mugyabuso, Joseph
|
Msuya, Wences
|
Lilja, Nina K
|
Procter, Sandra B
|
Chambers IV, Edgar
|
Alavi, Sajid
|
Lindshield, Brian L
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Formulation, sensory evaluation, proximate composition and storage stability of cassava strips produced from the composite flour of cassava and cowpea
2017 .
Dada, Toluwase
|
Barber, Lucretia I.
|
Ngoma, Lubanza
|
Mwanza, Mulunda
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article