Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
minerals
[x]
Sacherschließung
protein
(3)
starch
(1)
soy flour
(1)
moringa leaf
(1)
food security
(1)
fiber
(1)
fat
(1)
crop quality
(1)
chemical composition
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Online-Volltext
(1)
Erscheinungsjahr
2018
(1)
2017
(2)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
The effect of different processing methods on nutrient and isoflavone content of soymilk obtained from six varieties of soybean grown in Rwanda
2018 .
Niyibituronsa, Marguerite
|
Onyango, Arnold Nola
|
Gaidashova, Svetlana
|
Imathiu, Samuel
|
Uwizerwa, Mathilde
|
Ochieng, Emelda Phillis
|
Ng'ang'a, Fredrick
|
Birungi, Josephine
|
Ghimire, Sita
|
Harvey, Jagger
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
CO2-Induced Changes in Wheat Grain Composition: Meta-Analysis and Response Functions
2017 .
Broberg, Malin
|
Högy, Petra
|
Pleijel, Håkan
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Formulation and nutritional evaluation of a healthy vegetable soup powder supplemented with soy flour, mushroom, and moringa leaf
2017 .
Farzana, Tasnim
|
Mohajan, Suman
|
Saha, Trissa
|
Hossain, Md. Nur
|
Haque, Md. Zahurul
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article