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Sacherschließung

  • high hydrostatic pressure (1)
  • chemical food safety (1)
  • allergen (1)
  • HHP (1)

Publikationstyp

  • Artikel (1)

Medium

Erscheinungsjahr

  • 2021 (1)

Institution

  • Technische Universität Dortmund. Leibniz-Institut für Arbeitsforschung (1)
  • Paul-Ehrlich-Institut (1)
1 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Aspects of high hydrostatic pressure food processing: Perspectives on technology and food safety

    2021 . Aganovic, Kemal | Hertel, Christian | Vogel, Rudi. F. | Johne, Reimar | Schlüter, Oliver | Schwarzenbolz, Uwe | Jäger, Henry | Holzhauser, Thomas | Bergmair, Johannes | Roth, Angelika | Sevenich, Robert | Bandick, Niels | Kulling, Sabine E. | Knorr, Dietrich | Engel, Karl-Heinz | Heinz, Volker

  • 2021
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article