Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
physicochemical properties
[x]
Sacherschließung
antioxidant activity
(2)
waste residue
(1)
principal component analysis
(1)
melanin
(1)
drying methods
(1)
B. subtilis‐fermented polished adlay
(1)
Auricularia auricula
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Comprehensive evaluation of physicochemical properties and antioxidant activity of B. subtilis-fermented polished adlay subjected to different drying methods
2020 .
Wen, Anyan
|
Qin, Likang
|
Zeng, Haiying
|
Zhu, Yi
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Comprehensive utilization of edible mushroom Auricularia auricula waste residue—Extraction, physicochemical properties of melanin and its antioxidant activity
2019 .
Liu, Xin
|
Hou, Ruolin
|
Wang, Danting
|
Mai, Mengxian
|
Wu, Xiaoping
|
Zheng, Mingfeng
|
Fu, Junsheng
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article