Direkt zum Inhalt
Publisso Logo

Fachrepositorium Lebenswissenschaften

Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften

Suche

Publisso-Menue

  • Publizieren
    • PUBLISSO-System
    • Bücher
      • Policy Bücher
      • Bücher Übersicht
    • Zeitschriften / Artikel
      • Journals Übersicht
    • Serien
      • Policy Serien
      • MAK Collection
    • Kongresse
    • Forschungsdaten
    • Repositorien
      • Fachrepositorium Lebenswissenschaften
        • Publizieren im Fachrepositorium
      • LeibnizOpen
  • Beraten
  • Forschungsdatenmanagement
  • Digitale Langzeitarchivierung
  • Wir für Sie
Filter (Auswahl)
  • sensory [x]

Sacherschließung

  • texture (2)
  • sorghum (1)
  • shelf-life (1)
  • protein beverage (1)
  • oxidation (1)
  • microbiology (1)
  • instrumental (1)
  • fillet (1)
  • extrusion (1)

Publikationstyp

  • Artikel (4)

Medium

Erscheinungsjahr

  • 2020 (2)
  • 2019 (1)
  • 2018 (1)

Institution

4 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Mexican oregano essential oils as alternatives to butylated hydroxytoluene to improve the shelf life of ground beef

    2020 . Cantú Valdez, Jesús Anthony | Gutiérrez-Soto, Guadalupe | Hernandez Martinez, Carlos Alberto | SINAGAWA GARCIA, SUGEY RAMONA | QUINTERO-RAMOS, ARMANDO | Hume, Michael | Herrera-Balandrano, Daniela | Mendez-Zamora, Gerardo

  • 2020
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Oxidative stability of direct-expanded chickpea–sorghum snacks

    2020 . Bekele, Esayas | Nosworthy, Matthew G. | Henry, Carol J. | Shand, Phyllis J. | Tyler, Robert T.

  • 2020
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Protein beverages made of a mixture of egg white and chocolate milk: Microbiology, nutritional and sensory properties

    2019 . Lotfian, Fahimeh | Emam-Djomeh, zahra | Karami, Mostafa | Moeini, Sohrab

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Comparison of sensory and instrumental methods for the analysis of texture of cooked individually quick frozen and fresh‐frozen catfish fillets

    2018 . Bland, John | Bett-Garber, Karen | Li, Carissa H | Brashear, Suzanne S | Lea, Jeanne M | Bechtel, Peter

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article