Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
storage stability
[x]
Sacherschließung
simulated conditions
(1)
sensory evaluation
(1)
protein aggregation
(1)
probiotics
(1)
probiotic viability
(1)
pH treatments
(1)
net protein charge
(1)
cowpea
(1)
composite flours
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
2020
(2)
2017
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Survival and storage stability of encapsulated probiotic under simulated digestion conditions and on dried apple snacks
2020 .
Afzaal, Muhammad
|
Saeed, Farhan
|
Hussain, Shahzad
|
Mohamed, Abdellatif A.
|
Alamri, Mohamed S.
|
Ahmad, Aftab
|
Ateeq, Huda
|
TUFAIL, TABUSSAM
|
Hussain, Muzamil
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Storage stability of soy protein isolate powders containing soluble protein aggregates formed at varying pH
2020 .
GUO, Fengxian
|
Lin, Luan
|
he, zhiyong
|
Zheng, Zong-Ping
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Formulation, sensory evaluation, proximate composition and storage stability of cassava strips produced from the composite flour of cassava and cowpea
2017 .
Dada, Toluwase
|
Barber, Lucretia I.
|
Ngoma, Lubanza
|
Mwanza, Mulunda
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article