Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
texture
[x]
Sacherschließung
tofu
(1)
sensory
(1)
sensorial acceptability
(1)
ready‐to�eat product
(1)
modified atmosphere packaging (MAP)
(1)
microbial transglutaminase
(1)
instrumental
(1)
fillet
(1)
crab shell
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
2024
(1)
2019
(1)
2018
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Enhancing the Quality of Ready-to-Eat Trout Burger Patties: Investigating the Combination of Modified Atmosphere Packaging and Microbial Transglutaminase Enzyme
2024 .
ALTAN, Can Okan
|
TURAN, Prof. Dr. Hülya
|
DEMET, KOCATEPE
|
KESKIN, IRFAN
|
KÖSTEKLİ, BAYRAM
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effects of crab shell extract as a coagulant on the textural and sensorial properties of tofu (soybean curd)
2019 .
JUN, Joon-Young
|
Jung, Min-Jeong
|
Jeong, In-Hak
|
Kim, Gwang-Woo
|
Sim, Jae-Man
|
Nam, Si-Youl
|
Kim, Byoung-Mok
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Comparison of sensory and instrumental methods for the analysis of texture of cooked individually quick frozen and fresh‐frozen catfish fillets
2018 .
Bland, John
|
Bett-Garber, Karen
|
Li, Carissa H
|
Brashear, Suzanne S
|
Lea, Jeanne M
|
Bechtel, Peter
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article