Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
enzymatic hydrolysis
[x]
Sacherschließung
antioxidant activity
(3)
structure
(1)
quinoa
(1)
protein hydrolyzate
(1)
peptide
(1)
peanut protein
(1)
oxidative damage
(1)
nutritional composition analysis
(1)
high pressure
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Erscheinungsjahr
2022
(1)
2019
(3)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Isolation and characterization of antioxidant peptides from oyster (Crassostrea rivularis) protein enzymatic hydrolysates
2022 .
HUANG, HUI
|
Cen, Jianwei
|
Yang, Daqiao
|
Li, Laihao
|
Li, Chunsheng
|
Yang, Xianqing
|
Wang, Yueqi
|
Hu, Xiao
|
Wang, Jinxu
|
Cai, Qiuxing
2022
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Nutritional compositions of Indian Moringa oleifera seed and antioxidant activity of its polypeptides
2019 .
Liang, Lili
|
Wang, Cong
|
Li, Shaoguang
|
Chu, Xuemei
|
kunlai, sun
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
The effects of hydrolysis condition on antioxidant activity of protein hydrolyzate from quinoa
2019 .
Mahdavi-Yekta, Mina
|
Nouri, Leila
|
Azizi, Mohammad Hossein
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effects of combined high pressure and enzymatic treatments on physicochemical and antioxidant properties of peanut proteins
2019 .
Dong, Xin-hong
|
Li, Jing
|
Jiang, Guo-xiang
|
Li, Hai-yun
|
Zhao, Mou-ming
|
Jiang, Yueming
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article