Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
upcycling
(1)
procyanidins
(1)
neuroprotection
(1)
grape marc
(1)
functional
(1)
flavanols
(1)
flavanol
(1)
epicatechin
(1)
dark chocolate
(1)
cognitive function
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Medium
Online-Volltext
(3)
Erscheinungsjahr
2023
(1)
2017
(3)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Upcycling flavanol-rich Chardonnay and Pinot noir grape thinned clusters as potentially functional food ingredients in cocoa-based products
2023 .
Li, Xueqi
|
Wang, Selina C.
2023
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Acute effects of brewed cocoa consumption on attention, motivation to perform cognitive work and feelings of anxiety, energy and fatigue: a randomized, placebo-controlled crossover experiment
2017 .
Boolani, Ali
|
Lindheimer, Jacob B.
|
Loy, Bryan D.
|
Crozier, Stephen
|
O’Connor, Patrick J.
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Enhancing Human Cognition with Cocoa Flavonoids
2017 .
Socci, Valentina
|
Tempesta, Daniela
|
Desideri, Giovambattista
|
De Gennaro, Luigi
|
Ferrara, Michele
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Dark Chocolate: Opportunity for an Alliance between Medical Science and the Food Industry?
2017 .
Petyaev, Ivan M.
|
Bashmakov, Yuriy K.
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article