Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
seaweed
(1)
oil supplements
(1)
microalgae
(1)
fish
(1)
fatty acids
(1)
fat content
(1)
elemental composition
(1)
dietary effects
(1)
bioavailability
(1)
bioaccessibility
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Erscheinungsjahr
2019
(2)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Comparison of fish and oil supplements for a better understanding of the role of fat level and other food constituents in determining bioaccessibility
2019 .
Gomes, Romina
|
Martins, Sara
|
Afonso, Cláudia
|
Bandarra, Narcisa M
|
Cardoso, Carlos
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Elemental composition and bioaccessibility of farmed oysters (Crassostrea gigas) fed different ratios of dietary seaweed and microalgae during broodstock conditioning
2019 .
Cardoso, Carlos
|
Gomes, Romina
|
Rato, Ana
|
Joaquim, Sandra
|
Machado, Jorge
|
Gonçalves, José Fernando
|
Vaz-Pires, Paulo
|
Magnoni, Leonardo
|
Matias, Domitília
|
Coelho, Inês
|
Delgado, Inês
|
Castanheira, Isabel
|
Matos, Joana
|
Ozório, Rodrigo
|
Bandarra, Narcisa
|
Afonso, Cláudia
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article