Direkt zum Inhalt
Publisso Logo

Fachrepositorium Lebenswissenschaften

Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften

Suche

Publisso-Menue

  • Publizieren
    • PUBLISSO-System
    • Bücher
      • Policy Bücher
      • Bücher Übersicht
    • Zeitschriften / Artikel
      • Journals Übersicht
    • Serien
      • Policy Serien
      • MAK Collection
    • Kongresse
    • Forschungsdaten
    • Repositorien
      • Fachrepositorium Lebenswissenschaften
        • Publizieren im Fachrepositorium
        • Hinweis zur Zweitveröffentlichung von Zeitschriftenartikeln
      • Hochschulschriften
      • LeibnizOpen
  • Beraten
  • Forschungsdatenmanagement
  • Digitale Langzeitarchivierung
  • Wir für Sie
Filter (Auswahl)

Sacherschließung

  • Ácido estercúlico (1)
  • wheat (1)
  • transcriptome (1)
  • storage temperature (1)
  • rice cooking (1)
  • quinoa (1)
  • protein digestibility" (1)
  • protein body‐I (1)
  • processing (1)
  • peanut (1)

Publikationstyp

  • Artikel (5)

Erscheinungsjahr

  • 2020 (2)
  • 2019 (2)
  • 2017 (1)

Institution

5 Treffer
KurzansichtE-JahrZugriffTypabsteigend sortierenOperations
  • Enzymatic production of sterculic acid from the novel Phoenix tree seed oil: Optimization and kinetic study

    2017 . Hou, Xuebei | Sun, Shangde

  • 2017
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Effect of domestic cooking on rice protein digestibility

    2019 . Liu, Kunlun | Zheng, Jiabao | Chen, Fusheng"

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Effect of storage temperature on lipid oxidation and changes in nutrient contents in peanuts

    2019 . Liu, Kunlun | Liu, Ying | Chen, Fusheng

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Transcriptome analysis reveals that the multiple metabolic pathways were related to gluten polymerization in different quality wheats (Triticum aestivum L.)

    2020 . wang, qi | Jia, Feng | Zhang, Xia | Wang, Xiaohua | Li, Jinhe | Wang, Jinshui

  • 2020
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Effect of processing on the contents of amino acids and fatty acids, and glucose release from the starch of quinoa

    2020 . Wu, Ligen | Wang, Anna | Shen, Ruilin | Qu, Lingbo

  • 2020
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
Impressum|Datenschutz