Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Artikel
[x]
Sacherschließung
Wheat
(2)
Gluten
(2)
transamidation
(1)
tissue transglutaminase
(1)
sodium homeostasis
(1)
short-term preference test
(1)
salt deprivation
(1)
molecular modeling
(1)
isopeptides
(1)
gluten
(1)
Publikationstyp
Erscheinungsjahr
2020
(3)
2019
(1)
2018
(1)
2017
(2)
Institution
Leibniz-Institut für Lebensmittel-Systembiologie an der Technischen Universität München
(5)
Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
(2)
Forschungszentrum Borstel
(1)
Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke
(1)
7 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Sodium Imbalance in Mice Results Primarily in Compensatory Gene Regulatory Responses in Kidney and Colon, but Not in Taste Tissue
2020 .
Loßow, Kristina
|
Meyerhof, Wolfgang
|
Behrens, Maik
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Identification of Isopeptides Between Human Tissue Transglutaminase and Wheat, Rye, and Barley Gluten Peptides
2020 .
Lexhaller, Barbara
|
Ludwig, Christina
|
Scherf, Katharina Anne
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Structure-Function Analyses of Human Bitter Taste Receptors—Where Do We Stand?
2020 .
Behrens, Maik
|
Ziegler, Florian
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Comprehensive Detection of Isopeptides between Human Tissue Transglutaminase and Gluten Peptides
2019 .
Lexhaller, Barbara
|
Ludwig, Christina
|
Scherf, Katharina
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Targeted liquid chromatography tandem mass spectrometry to quantitate wheat gluten using well-defined reference proteins
2018 .
Schalk, Kathrin
|
Koehler, Peter
|
Scherf, Katharina
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Isolation and characterization of gluten protein types from wheat, rye, barley and oats for use as reference materials
2017 .
Schalk, Kathrin
|
Lexhaller, Barbara
|
Koehler, Peter
|
Scherf, Katharina
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Identification of novel antibody-reactive detection sites for comprehensive gluten monitoring
2017 .
Röckendorf, Niels
|
Meckelein, Barabara
|
Schlak, Kathrin
|
Scherf, Katharina
|
Koehler, Peter
|
Frey, Andreas
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article