Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
Wheat
(2)
Gluten
(2)
transamidation
(1)
tissue transglutaminase
(1)
sodium homeostasis
(1)
short-term preference test
(1)
salt deprivation
(1)
molecular modeling
(1)
isopeptides
(1)
gluten
(1)
Publikationstyp
Artikel
(7)
Erscheinungsjahr
2020
(3)
2019
(1)
2018
(1)
2017
(2)
Institution
Leibniz-Institut für Lebensmittel-Systembiologie an der Technischen Universität München
(5)
Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
(2)
Forschungszentrum Borstel
(1)
Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke
(1)
7 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Isolation and characterization of gluten protein types from wheat, rye, barley and oats for use as reference materials
2017 .
Schalk, Kathrin
|
Lexhaller, Barbara
|
Koehler, Peter
|
Scherf, Katharina
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Identification of novel antibody-reactive detection sites for comprehensive gluten monitoring
2017 .
Röckendorf, Niels
|
Meckelein, Barabara
|
Schlak, Kathrin
|
Scherf, Katharina
|
Koehler, Peter
|
Frey, Andreas
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Targeted liquid chromatography tandem mass spectrometry to quantitate wheat gluten using well-defined reference proteins
2018 .
Schalk, Kathrin
|
Koehler, Peter
|
Scherf, Katharina
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Comprehensive Detection of Isopeptides between Human Tissue Transglutaminase and Gluten Peptides
2019 .
Lexhaller, Barbara
|
Ludwig, Christina
|
Scherf, Katharina
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Sodium Imbalance in Mice Results Primarily in Compensatory Gene Regulatory Responses in Kidney and Colon, but Not in Taste Tissue
2020 .
Loßow, Kristina
|
Meyerhof, Wolfgang
|
Behrens, Maik
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Identification of Isopeptides Between Human Tissue Transglutaminase and Wheat, Rye, and Barley Gluten Peptides
2020 .
Lexhaller, Barbara
|
Ludwig, Christina
|
Scherf, Katharina Anne
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Structure-Function Analyses of Human Bitter Taste Receptors—Where Do We Stand?
2020 .
Behrens, Maik
|
Ziegler, Florian
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article