Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
Citrus paradisi
(2)
whole grain
(1)
spray-dry
(1)
spray drying
(1)
morphology
(1)
mesocarp
(1)
lemon powder
(1)
lemon juice
(1)
infant cereals
(1)
glass transition temperature
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
2018
(2)
2017
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effect of different concentrations of pulverized mesocarp of Citrus paradisi Macf on the morphology and glass transition temperature of spray‐dried lemon juice powder
2018 .
Alcantara, Yanilka
|
Ros Berruezo, Gaspar
|
Alcantara Marte, Yulisa
|
Escotto Tejada, Andrea
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of different concentrations of pulverized mesocarp of Citrus paradisi Macf. on the bromatological characteristics of spray‐dried lemon juice powder
2018 .
Alcantara, Yanilka
|
Alcantara Marte, Yulisa
|
Tejada, Andrea Escotto
|
Ros Berruezo, Gaspar
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Sensory Acceptability of Infant Cereals with Whole Grain in Infants and Young Children
2017 .
Haro-Vicente, Juan Francisco
|
Bernal-Cava, Maria Jose
|
Lopez-Fernandez, Amparo
|
Ros-Berruezo, Gaspar
|
Bodenstab, Stefan
|
Sanchez-Siles, Luis Manuel
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article