Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Fatty acids
[x]
Sacherschließung
Ácidos grasos
(1)
Tocols
(1)
Roasting
(1)
Rapeseed oil
(1)
Phytochemicals
(1)
Oxidative stability
(1)
Oxidative Stability
(1)
Obesity
(1)
Microwaving
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
2018
(2)
2017
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Rapeseed oil fortified with micronutrients can reduce glucose intolerance during a high fat challenge in rats
2018 .
Capel, Frederic
|
Geloen, Alain
|
Vaysse, Carole
|
Pineau, Gaelle
|
Demaison, Luc
|
Chardigny, Jean-Michel
|
Michalski, Marie-Caroline
|
Malpuech-Brugère, Corinne
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Chemical composition and resistance to oxidation of high-oleic rapeseed oil pressed from microwave pre-treated intact and de-hulled seeds
2018 .
Rękas, Agnieszka
|
Wroniak, Małgorzata
|
Siger, Aleksander
|
Scibisz, Iwona
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effects of thermal processing on physicochemical properties and oxidative stability of Balanities aegyptiaca kernels and extracted oil
2017 .
Elbadawi, Sara Mubarak Ahmed
|
Ahmad, Essa Esmail Mohammad
|
MARIOD, ABDALBASIT
|
Matthäus, Bertrand
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article