Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
quality
[x]
Sacherschließung
snakehead fish
(1)
oxidization
(1)
nonthermal processing
(1)
microbial load
(1)
fruit juice
(1)
cold storage
(1)
coating
(1)
clarifying agents
(1)
citrus essential oil
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(2)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effect of combined chlorogenic acid and chitosan coating on antioxidant, antimicrobial, and sensory properties of snakehead fish in cold storage
2020 .
Cao, Xiaohuang
|
Islam, Md. Nahidul
|
Chitrakar, Bimal
|
duan, zhenhua
|
Xu, Wanxiu
|
Zhong, Saiyi
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Antioxidant and antibacterial properties of coating with chitosan–citrus essential oil and effect on the quality of Pacific mackerel during chilled storage
2019 .
Li, Yuan
|
Wu, Chunhua
|
Wu, Tiantian
|
Yuan, Chunhong
|
Hu, Yaqin
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Improving the qualitative indicators of apple juice by Chitosan and ultrasound
2019 .
Belgheisi, Saba
|
esmaeilzadeh kenari, reza
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article