Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
whiteberry
(1)
volatile compounds
(1)
system cluster analysis
(1)
seed‐used pumpkin
(1)
ripeness grades
(1)
rice beverage
(1)
quinoa
(1)
principal component analysis
(1)
phytochemicals
(1)
jujube powder
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Medium
Erscheinungsjahr
2024
(2)
2020
(1)
2019
(1)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effect of jujube powder addition on the aroma profile of quinoa snacks (QS)
2024 .
Jianxin, Song
|
Liu, Jiayi
|
Wang, Kaile
|
Gao, Lei
|
Wang, Xiaodong
|
Peng, Jian
|
Wang, Ning
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Probiotic Lactobacillus plantarum LP28 and Saccharomyces cerevisiae improve the bioactive content and quality of fruit-based rice beverage
2024 .
Aregbe, Afusat Yinka
|
Boasiako, Turkson Antwi
|
Xiong, Yuqing
|
Rahman, Hafizur
|
Ma, Yongkun
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Detection of ripeness grades of berries using an electronic nose
2020 .
aghili nategh, nahid
|
Dalvand, Mohammad Jafar
|
Anvar, Adieh
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Quality assessment and variety classification of seed-used pumpkin by-products: Potential values to deep processing
2019 .
Chen, Qinqin
|
Lyu, Ying
|
bi, jinfeng
|
Wu, Xinye
|
Jin, Xin
|
Qiao, Yening
|
Hou, Haonan
|
Lyu, Chunmao
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article