Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
soy flour
[x]
Sacherschließung
soup
(1)
sensory evaluation
(1)
sensory characteristics
(1)
protein
(1)
physical properties
(1)
nutrition
(1)
moringa leaf
(1)
minerals
(1)
gluten-free bread
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
2018
(1)
2017
(1)
2016
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effect of incorporation of soy flour on functional, nutritional, and sensory properties of mushroom–moringa‐supplemented healthy soup
2018 .
Mohajan, Suman
|
Orchy, Tania N
|
Farzana, Tasnim
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Formulation and nutritional evaluation of a healthy vegetable soup powder supplemented with soy flour, mushroom, and moringa leaf
2017 .
Farzana, Tasnim
|
Mohajan, Suman
|
Saha, Trissa
|
Hossain, Md. Nur
|
Haque, Md. Zahurul
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of soy flour on nutritional, physicochemical, and sensory characteristics of gluten‐free bread
2016 .
Taghdir, Maryam
|
Mazloomi, Seyed Mohammad
|
Honar, Naser
|
Sepandi, Mojtaba
|
Ashourpour, Mahkameh
|
Salehi, Musa
2016
http://purl.org/ontology/bibo/Article