Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
sensory properties
(5)
optimization
(5)
fermentation
(5)
bread
(5)
texture
(4)
sensory evaluation
(4)
rheology
(4)
proximate composition
(4)
protein
(4)
acceptability
(4)
Publikationstyp
Artikel
(166)
Kapitel
(1)
Medium
Online-Volltext
(15)
Erscheinungsjahr
2025
(1)
2024
(22)
2023
(14)
2022
(5)
2021
(2)
2020
(15)
2019
(19)
2018
(43)
2017
(34)
2016
(10)
Institution
Leibniz-Institut für Pflanzengenetik und Kulturpflanzenforschung
(3)
Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke
(3)
Leibniz-Zentrum für Agrarlandschaftsforschung
(2)
Leibniz-Institut für Lebensmittel-Systembiologie an der Technischen Universität München
(1)
Deutsche Forschungsgemeinschaft. Ständige Senatskommission zur Prüfung Gesundheitsschädlicher Arbeitsstoffe
(1)
Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
(1)
167 Treffer
Seiten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
…
nächste Seite ›
letzte Seite »
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Coconut (Cocos nucifera L.) and Carob (Ceratonia siliqua L.) Flours Dietary Fibers Differentially Impact Fecal Microbiota Composition and Metabolic Outputs In Vitro
2025 .
Arioglu-Tuncil, Seda
|
Deemer, Dane
|
Lindemann, Stephen R.
|
Tuncil, Yunus Emre
2025
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of fortifying sorghum and wheat with Longhorn grasshopper (Ruspolia differens) powder on nutritional composition and consumer acceptability of biscuits
2024 .
Ronoh, Amos
|
Serrem, Charlotte
|
Balaba Tumwebaze, Susan
|
Were, Gertrude Mercy
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Influence of high hydrostatic pressure treatment on cassava flour's volatile retention performance†
2024 .
Conde, Ladie Anne
|
Kebede, Biniam
|
Oey, Indrawati
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Adoption of processing technologies and innovative food preservation techniques: findings from smallholders in the Lindi Region in Tanzania
2024 .
Sarr, Malika
|
Majili, Zahra
|
Khalili, Niloofar
|
Matavel, Custodio E.
|
Mbwana, Hadijah A.
|
Kaingo, Jacob
|
Löhr, Katharina
|
Rybak, Constance
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Exploring the nutritional, physicochemical and hypoglycemic properties of green banana flours from unexploited banana cultivars of southern India†
2024 .
Shini, V. S.
|
ABRAHAM, BILLU
|
Suvachan, Abhijith
|
Nisha, P
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Millet flour as a potential ingredient in fish sausage for health and sustainability
2024 .
Elavarasan, Krishnamoorthy
|
Malini, Mathew
|
Ninan, George
|
Ravishankar, C. N.
|
Dayakar, B. R.
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
The effect of stir-frying on the aging of oat flour during storage: A study based on lipidomics
2024 .
Zhang, Yuanyuan
|
Sun, Minjun
|
Huo, Rui
|
Gu, Qixin
|
Miao, Ying
|
Zhang, Meili
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Fenugreek seed proteins: Ultrasonic-assisted extraction, characterization, and cupcake application
2024 .
turker, izzet
|
Olgun, Gamze Nur
|
Isleroglu, Hilal
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of goji berry incorporation on the texture, physicochemical, and sensory properties of wheat bread
2024 .
Hashemi, Saba
|
mollakhalili meybodi, neda
|
akrami, fateme
|
Fallahzadeh, Hossien
|
Khalili Sadrabad, Elham
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Encapsulation of Lacticaseibacillus casei and Lactobacillus acidophilus using Elaeagnus angustifolia L. flour as encapsulating material by emulsion method
2024 .
Karkar, Büşra
|
Şahin, Saliha
|
Yılmaz-Ersan, Lütfiye
|
Akca, Bekir
|
Güneş, Mesut Ertan
|
Özakın, Cüneyt
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Seiten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
…
nächste Seite ›
letzte Seite »