Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
fructooligosaccharides
(2)
memory
(1)
meat products
(1)
light scattering
(1)
levan
(1)
lamb
(1)
fructooligosaccharide
(1)
food supplement
(1)
food safety
(1)
compressed hydrolysate
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
2024
(1)
2020
(2)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Improvement of both human and animal memory by synergy between fructooligosaccharide and L-theanine function establishing a safe and effective food supplement
2024 .
Li, Yuan
|
Jiang, Yuying
|
Zhang, Zubing
|
Loake, Verity I. P.
|
Bao, Xu
|
Loake, Gary J.
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of temperature on the hydrolysis of levan treated with compressed hot water fluids
2020 .
Shimizu, Naoto
|
Abea, Andres
|
Ushiyama, Tetsuya
|
Toksoy Öner, Ebru
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Physicochemical composition, lipid oxidation, and microbiological quality of ram mortadella supplemented with Smallanthus sonchifolius meal
2020 .
Santos Júnior, Alexandre
|
Fortunato de Oliveira, Rodrigo
|
Henry, Fábio
|
Maia Junior, Jonhny de Azevedo
|
Moulin, Monique Moreira
|
Della Lucia, Suzana Maria
|
Quirino, Célia Raquel
|
Martins, Meire Lelis Leal
|
Rampe, Maria Cecília Cabral
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article