Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2016
[x]
Sacherschließung
soy flour
(1)
sensory characteristics
(1)
rheology
(1)
production
(1)
pretreatments
(1)
physical properties
(1)
gluten-free bread
(1)
bread
(1)
banana
(1)
baking
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Kongressschrift
(1)
Erscheinungsjahr
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effects of pretreatments of banana (Musa AAA,Omini) on the composition, rheological properties, and baking quality of its flour and composite blends with wheat flour
2016 .
Bakare, Adegoke H.
|
Ogunbowale, Olukemi D.
|
Adegunwa, Mojisola O.
|
Olusanya, Joseph O.
2016
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of soy flour on nutritional, physicochemical, and sensory characteristics of gluten‐free bread
2016 .
Taghdir, Maryam
|
Mazloomi, Seyed Mohammad
|
Honar, Naser
|
Sepandi, Mojtaba
|
Ashourpour, Mahkameh
|
Salehi, Musa
2016
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Digital Microscopy Versus Conventional Microscopy In Assessment Of Jejune Intraepithelial Lymphocytes
2016 .
Moldovan, V. T.
|
Ali, L.
|
Mehotin, C.
|
Bucataru, A.
|
Cozea, I.
|
Sanjin, M.
|
Lazaroiu, A.
2016
http://purl.org/ontology/bibo/Article
http://purl.org/ontology/bibo/Proceedings