Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
shelf life
[x]
Sacherschließung
whey protein
(1)
shrimp
(1)
nanoparticles
(1)
lactoperoxidase
(1)
fish
(1)
essential oils
(1)
dolphinfish
(1)
cold smoking
(1)
chitosan
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
2019
(2)
2018
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
The combined impact of cold smoking and natural antioxidants on quality and shelf life of dolphinfish (Coryphaena hippurus) fillets
2019 .
Messina, Concetta
|
Bono, Gioacchino
|
Arena, Rosaria
|
Randazzo, Mariano
|
Morghese, Maria
|
Manuguerra, Simona
|
la Barbera, Laura
|
Ozogul, Fatih
|
Sadok, Saloua
|
Santulli, Andrea
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Influence of chitosan nanoparticles and fennel essential oils (Foeniculum vulgare) on the shelf life of Huso huso fish fillets during the storage
2019 .
Maghami, Mohadeseh
|
Motalebi, Abbas Ali
|
Anvar, Seyed Amir Ali
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
The combined effects of lactoperoxidase system and whey protein coating on microbial, chemical, textural, and sensory quality of shrimp (Penaeus merguiensis) during cold storage (4 ± 1°C)
2018 .
Farshidi, Maryam
|
Yousefi, Mohammad
|
Ehsani, Ali
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article