Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
ACE inhibitory activity
(3)
antioxidant activity
(2)
α‐glucosidase inhibitory activity
(1)
walnut
(1)
soy sauce
(1)
soy protein
(1)
response surface methodology
(1)
plastein reaction
(1)
peptide
(1)
hydrolysate
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
2020
(2)
2019
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Improvement of chicken plasma protein hydrolysate angiotensin I-converting enzyme inhibitory activity by optimizing plastein reaction
2020 .
Gao, Dandan
|
Guo, Penghui
|
Cao, Xin
|
Ge, Lili
|
Ma, Hongxin
|
Cheng, Hao
|
Ke, Yiqiang
|
Chen, Shien
|
Ding, Gongtao
|
Feng, Ruofei
|
Qiao, Zilin
|
Bai, Jialin
|
Nordin, Nurul I.
|
Ma, Zhongren
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Preparation of soy sauce by walnut meal fermentation: Composition, antioxidant properties, and angiotensin-converting enzyme inhibitory activities
2020 .
Xu, Jie
|
Jin, Feng
|
Hao, Jing
|
Regenstein, Joe M.
|
Wang, Fengjun
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Preparation of bioactive peptides with antidiabetic, antihypertensive, and antioxidant activities and identification of α‐glucosidase inhibitory peptides from soy protein
2019 .
Wang, Rongchun
|
Zhao, Hongxing
|
Pan, Xiaoxi
|
Orfila, Caroline
|
Lu, Weihong
|
Ma, Ying
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article