Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
Box–Behnken design
(2)
total phenolic content
(1)
total anthocyanin content
(1)
thermodynamic parameters
(1)
skimmed milk powder
(1)
response surface methodology
(1)
inclusion complex
(1)
dyeing test
(1)
colorectal cancer
(1)
blue honeysuckle berries (Lonicera caerulea L.)
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Application of the Box–Behnken design for the production of soluble curcumin: Skimmed milk powder inclusion complex for improving the treatment of colorectal cancer
2020 .
Muthu Mohamed, Jamal Moideen
|
ALQahtani, Ali
|
Venkatesan, Krishnaraju
|
Ahmad, Fazil
|
Krisharaju, Kalpana
|
Mohammed, Gayasuddin
|
Shaik, Rasheed Ahemad
|
Ibraheem, Khaled
|
Salama, Mohamed EL-dosoky Mohamed
|
Abed, Sally Yussef
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Simultaneous optimization of the acidified water extraction for total anthocyanin content, total phenolic content, and antioxidant activity of blue honeysuckle berries (Lonicera caerulea L.) using response surface methodology
2019 .
Li, Fengfeng
|
Zhao, Hengtian
|
Xu, Ruiru
|
Zhang, Xiuling
|
Zhang, Wentao
|
Du, Meiling
|
Liu, Xiaochen
|
Fan, Lili
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article