Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
triple-fermented barley extracts (FBe)
(1)
superheated steam
(1)
physicochemical properties
(1)
mice
(1)
hot smoke
(1)
gastroprotective effects
(1)
adductor muscle
(1)
HCl/EtOH-induced gastric ulcer
(1)
Atrina pectinate
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Medium
Erscheinungsjahr
2018
(2)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effect of superheated steam roasting with hot smoking treatment on improving physicochemical properties of the adductor muscle of pen shell (Atrina pectinate)
2018 .
Mohibbullah, Md
|
Won, Na Eun
|
Jeon, Jong-Hoe
|
An, Jeong Hyeon
|
Park, Yeseul
|
Kim, Hari
|
Bashir, Khawaja Muhammad Imran
|
Park, Sun-Mee
|
Kim, Young Soo
|
Yoon, Sung-Joon
|
Sohn, Jae Hak
|
Kim, Andre
|
Choi, Jae-Suk
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Protective effects of a triple‐fermented barley extract (FB e) against HC l/EtOH ‐induced gastric mucosa damage in mice
2018 .
Lim, Jong-Min
|
Song, Chang-Hyun
|
Park, Su-Jin
|
Park, Dong-Chan
|
Cho, Hyung-Rae
|
Jung, Go-Woon
|
Bashir, Khawaja Muhammad Imran
|
Ku, Sae Kwang
|
Choi, Jae-Suk
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article