Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
thermodynamic parameters
(1)
shelf life
(1)
protein oxidation
(1)
proanthocyanidins
(1)
pickled and dried mustard
(1)
phenolic acids
(1)
lipid oxidation
(1)
fatty acid,
(1)
copigmentation
(1)
antibiofilm
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
2018
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Copigmentation effect of three phenolic acids on color and thermal stability of Chinese bayberry anthocyanins
2020 .
Zhu, Yanyun
|
Chen, Hongji
|
Lou, Leyan
|
Chen, Yixin
|
Ye, Xingqian
|
Chen, Jianchu
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Evaluation of antimicrobial and antibiofilm properties of proanthocyanidins from Chinese bayberry (Myrica rubra Sieb. et Zucc.) leaves against Staphylococcus epidermidis
2019 .
Zou, Mingming
|
Tao, Wenyang
|
Ye, Xingqian
|
Liu, Donghong
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effects of Chinese pickled and dried mustard on nutritional quality, sensory quality, and shelf life of steamed pork belly
2018 .
Shen, Qing
|
Wang, Mengting
|
Tian, Jinhu
|
Hu, Lyulin
|
Ren, Sijie
|
Chen, Jianchu
|
Ye, Xingqian
|
Liu, Donghong
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article